What's in it for you?

Lees het hier

Bar crew

Wil je graag eens achter de bar staan met je beste vriend(in), de perfecte pint leren tappen en nieuwe mensen leren kennen?  Dan is onze barwerking iets voor jou!

Concert crew

Hou je van muziek en wil je graag een concert op poten zetten? Dan is onze concertwerking perfect voor jou! Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben.

Fuif crew

Heb je niet alleen zin in een zot feestje maar wil je ook graag zotte feestjes organiseren? Onze fuifwerking is op zoek naar jongeren die van onze instuif een echte fuifzaal kunnen maken.

Communicatie crew

Ben je niet van social media weg te slaan? Ken je het reilen en zeilen van Instagram en TikTok? Of kan je een affiche maken? Dan is de communicatiecrew op zoek naar jou!

Inrichting crew

Heb je oog voor mooie dingen? Hou je van sfeerlichtjes en gezellige hoekjes? Dan kan onze instuif jouw liefde gebruiken door in de inrichting crew te komen. 

Tech crew

Weet jij alles over of wil je graag alles leren over podium- licht- en geluidstechnieken? Dan is deze werkgroep iets voor jou. Dankzij gratis vormingen leer je alles wat er te weten valt en kan je de techniek van onze concerten verzorgen!

Sport crew

Ben je gepassioneerd door sport en wil je graag wat activiteiten organiseren in het jeugdhuis? Dan zoekt deze crew jou! Van bootcamps tot darts, voor alles is er een plaats!

Jeugdhuisraad

Wil je graag inspraak in de werking, mee nadenken over verbeteringen en gewoon je algemene zeg doen over het jeugdhuis? Dan is dit the place to be!

Bestuur 

Wil je graag leren hoe je een VZW runt? Van begroting tot werkgeversschap? Dan is het bestuur iets voor jou?